Lotto-millionær spist av sin egen hund

Dansken vant fem millioner kroner i lotto, og trakk seg tilbake i et sommerhus på Nordsjælland sammen med sin firbeinte venn. Et par uker etter at han døde i sitt eget hjem, begynte schæferhunden å bli sulten...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Levningene etter 51-åringen ble først funnet da en feier hørte schæferen gjø, og kjente en merkelig lukt som sivet opp fra pipen. Få meter under ham lå lotto-millionæren død, halvt oppspist av sin egen hund.

Blant danskens venner fantes både alkoholikere og narkomane. Da de hørte at svirebroren hadde fått flere millioner mellom hendene, begynte de å komme på døra for å be om penger. Det var grunnen til at mannen valgte å leve tilbaketrukket etter å ha kjøpt vinnerrekka, skriver den danske avisa BT. Derfor tok det også sin tid før mannen ble savnet.

Den lokale kjøpmannen i Nordsjælland la riktignok merke til at han sluttet å handle etter nyttår. Men det var først da en anonym venn tipset politiet, at ordensmakten brøt seg inn i sommerhuset 51-åringen bodde i sammen med sin hund.

De ble møtt av et makabert syn og en ubeskrivelig stank.

- Vi kan konstatere at vedkommende har lidt en naturlig død. Om det skjedde to eller tre uker før vi fant ham, er det vanskelig å fastslå. Men det har ikke funnet sted noe kriminelt, sier visepolitiinspektør Per Haxthausen ved Hillerød-politiet til BT.

Politiet avlivet mannens hund samme kveld som han ble funnet.