Lotto-mysterium kan bli løst

De fire millioner kronene Jarle Gunnar Litlekalsøy vant i lotto før han døde kan være funnet, håper sønnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Bergens Tidende fortalte i går om lottomillionæren Jarle Gunnar Litlekalsøy, som kort tid før han døde tok ut fire millioner kroner.

Dette er penger som siden 2005 har vært sporløst borte, men etter avisas sak i går fikk Litlekalsøys sønn en telefon. Det anonyme tipset kan føre til at pengene blir funnet, håper Kent Roger Litlekalsøy.

Forsvant

Den 21. desember 2005 tok Litlekalsøy ut fire millioner kroner fra Sparebanken Vest i Bergen. Bankens overvåkingskamera viser at han legger sedlene i en stresskoffert, og vandrer ut med pengekofferten i hånd. Dette er siste spor av pengene. 

Så døde Litlekalsøy av blodpropp den 4. januar 2006.

Tips

Saken ble etterforsket av politiet, men henlagt i fjor sommer. Litlekalsøys sønn fryktet at pengene var borte for godt. Men det anonymet tipset om en navngitt person som skal være i besittelse av lottopengene, har gitt nytt håp om et svar på gåten, skriver Bergens Tidende.

En kvinne ringte i går til sønnen og oppga navnet på en person som skal ha fortalt at han var i besittelse av Litlekalsøys penger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer