Lotto-vinner vil få syv millioner kroner i renter hvert år

- Jeg tror ikke mer penger vil gjøre meg til en mindre bekymret person, men jeg er i hvert fall ikke redd for fremtiden nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

15. mai vant en mann fra Troms rekordgevinsten på 216 millioner kroner i Viking Lotto.Så langt har ikke mannen villet stå fram i offentligheten med sin identitet, men nå har han blitt intervjuet av Norsk Tipping.

Tidligere var toppgevinsten på 102 millioner kroner. Det var Yngvar Borgersen (63) fra Skien som vant den premien.

I intervjuet med Norsk Tipping som Dagbladet har fått tillatelse til å gjengi, forteller mannen om hvordan det er å vinne den rekordstore pengepotten:

Sammen med en økonomisk rådgiver møtte Norsk Tipping den ferske millionæren for å snakke om hva planene hans var videre. Kvelden Troms-mannen vant var han fortsatt i sjokk da han snakket med Ingrid Roterud Mathisen fra Norsk Tipping på telefonen. Han sa blant annet at kona hadde sagt at hun fikk vondt i hjertet da hun fikk vite hvor mye de hadde vunnet.

Da Norsk Tipping sammen med en økonomisk rådgiver møtte mannen på et hotell i Oslo, hadde han og kona hatt noen dager på å svelge gladnyheten og tenke litt over hva de ville gjøre med pengene.

Viking Lotto millionæren fortalte at han vurderte å pensjonere seg til høsten og ta en tur med familien til Gran Canaria for å feire jul der. Men en livslang ferie i solrike strøk, det var ikke noe han kunne tenke seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer