Lottofeber i Telemark

Sju lottomillionærer og en tippemillionær på 11 uker...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Lottofeberen har tatt overhånd i Telemark etter at fylket fikk sin syvende millionær i pengespillet så langt i år. I løpet av årets første 11 uker har Norsk Tipping drysset millioner over åtte telemarkinger - Syv i Lotto, og en i tipping, melder Telemarksavisa. Det er over dobbelt så mange som i fjor, da tre telemarkinger ble lottomillionærer.

- Telemark er virkelig i skuddet for tida, sier informasjonsrådgiver Remo Martinsen i Norsk Tipping til avisa. Lørdag stakk en skiensmann i 50-åra av med over to millioner kroner i Lotto - og løftet Telemarks samlede millionærgevinster til over 20 millioner hittil i år.

Ny Verdal

Norsk Tipping fastholder at det bare er snakk om flaks, selv om påfallende mange telemarkinger har hatt griseflaks så langt i år.

- Det er som lynet som aldri slår ned to ganger på samme sted. Men det har det gjort i Verdal. Nå ser det ut som Telemark er blitt det nye vinnerfylket. Men det er nok helt tilfeldig, sier Martinsen til TA.

Vinnerlykken har foreløpig ikke gitt utslag i økt spilling. Men det kan nok fort endre seg når nyheten om årets åttende tippemillionær når ut i dag.

Og vinnerne er...

I allefall har de åtte vinnerne så langt i år kunne glede seg over svært så behagelige premiepotter.

  • I begynnelsen av januar stakk den arbeidsledige mannen i 20-åra fra Grenland av med 5,5 millioner kroner i Viking Lotto.
  • I slutten av januar vant en mann i 80-åra fra Notodden 3,4 millioner i vanlig Lotto.
  • Uka etter vant ei Skien-dame i 70-åra 5,1 lottomillioner.
  • Og uka etter der igjen vant ei ny kvinne i 20-åra fra Skien, samt ei dame i 30-åra fra Porsgrunn, 1,7 millioner kroner hver.
  • Denne uka vant også en mann 1,8 millioner kroner i Tipping.
  • I uke ti vant ei kvinne i 40-åra fra Notodden 1,5 millioner i Lotto.
  • Og forrige hel vant altså en skiensmann i 50-åra over to millioner i Lotto.
GRISEFLAKS: Nå utfordrer Telemark lotto-bygda Verdal.