Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lottokupong verdt 4 milliarder kroner solgt på bensinstasjon i USA

Eieren av kupongen er ukjent.

INNBRINGENDE: Lotteriet Mega Millions er svært innbringende for den ukjente vinneren. Foto: Justin Sullivan / Getty / AFP / NTB Scanpix
INNBRINGENDE: Lotteriet Mega Millions er svært innbringende for den ukjente vinneren. Foto: Justin Sullivan / Getty / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En hittil ukjent kjøper av en lottokupong i den amerikanske delstaten New Jersey kan innkassere en premie på anslagsvis 4 milliarder kroner.

I lotteriet Mega Millions var det bare én kupong som hadde vinnertallene i fredagens trekning. Lørdag ble det kjent at kupongen ble solgt på en bensinstasjon i Riverdale i Morris County, fem mil utenfor New York City.

- Jeg våknet til nyheten, og det er storslått, sier Ameer Karass, eieren av Lukoil-stasjonen.

Jackpoten på 521 millioner dollar, drøyt 4 milliarder kroner, er den fjerde største i lotteriets historie og den tiende største lottogevinsten i USA.

Bensinstasjonens daglige leder Nash Riad sier han aner ikke hvem som kjøpte kupongen.

- Vi selger lottokuponger hele tiden, dagen lang, sier Riad.

Karass sier mange har ringt og stukket innom for å gratulere bensinstasjonens ansatte.

- Det er en fest, som om julen kom til påske, sier han.

Premiebeløpet forutsetter at vinneren godtar at utbetalingen skjer over en periode på 29 år. Ønsker vinneren å få utbetalt alt på en gang, må vedkommende nøye seg med knappe 2,5 milliarder kroner.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!