Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Lottomilliardæren er en steinhogger i 40-årene

10 - 11 - 27 - 45 - 79 - 88: Denne Lotto-rekka ga 1,3 milliarder kroner.

 LOTTO-REKORD:  Turister fra hele Europa har valfartet til Italia for å spille Lotto for dagens trekning. Rerodsummen på 146,9 millioner Euro,om lag 1,3 milliarder kroner, havnet i Italia - i Toscana. Her blir rekordgevinsten slått opp i et kioskvindu i Roma i kveld. Foto: ANDREW MEDIDICINI, AP/SCANPIX.
LOTTO-REKORD: Turister fra hele Europa har valfartet til Italia for å spille Lotto for dagens trekning. Rerodsummen på 146,9 millioner Euro,om lag 1,3 milliarder kroner, havnet i Italia - i Toscana. Her blir rekordgevinsten slått opp i et kioskvindu i Roma i kveld. Foto: ANDREW MEDIDICINI, AP/SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet.no): Verdens rikeste lotto-spiller hadde greid å lure seg unna medienes rampelys fram til midnattstider natt til søndag, men ryktene er i ferd med å innhente vinneren i den lille byen Bagnone i Toscana i Italia.

Kupongen kostet to euro - 17 kroner - og  ble kjøpt i kaffebaren Sisal Biffi klokka 18 fredag. Der var det jubel og mer enn kaffe i koppene lørdag kveld.

- Vi vet hvem han er. Han er her fra byen, i 40-årene og jobber som steinhogger, fikk Firenze-avisa Corrire Fiorentino  vite rundt bardisken seint lørdag kveld.

Alle kjenner lottomilliardæren
Navnet på vinneren fikk ikke avisa da, men det blir neppe hemmelig så lenge i en liten by der all kjenner alle - inkludert en lottomillirdær.
 

11, 27, 10, 79, 45 og 88. Det blir i underkant av 1,3 milliarder kroner til sammen. For første gang siden januar har noen fått seks rette i lotto i Italia.

Førstepremien har vokst og vokst i Italia denne våren.

Spilleglade europeere har strømmet inn fra nabolandene for å delta i spillet, men siden den 31. januar har ingen klart å prikke inn gullrekka. Før nå, melder NTB-AP.

Lørdag fikk en heldig spiller fra Bagnone i Massa Carrara-området i Toscana seks rette. Førstepremiepotten hadde da vokst til svimlende 146,9 millioner euro, i underkant av 1,3 milliarder norske kroner med dagens valutakurs.

Det er derimot den italienske stat som har tjent mest på spillet. Siden årsskiftet har folk kjøpt lottokuponger for 16,8 milliarder kroner.

Til sammenligning gir lørdagens Lotto-rekke fra Norsk tipping 3,9 millioner kroner for ett vinnertall mer: 4-13-16-19-23-28-32.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media