Lottomillionæren har meldt seg!

Vinnertallene ble pustet støv av under loftsrydding.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne i 20-åra fra Lysaker i Bærum har meldt seg som den lykkelige vinneren av 14,6 lottomillioner, melder Budstikka.

Det var lenge ukjent hvem som var vinneren fordi tallene 11, 12, 20, 22, 23, 24, 34 var spilt av en uregistrert spiller og ingen hadde meldt seg. 

- Hun er helt sikker på at hun har de riktige tallene. Hun forteller at hun har sjekket tallene minst hundre ganger, sier pressetalsmann Pål Enger i Norsk Tipping til Dagbladet.no.

Viet kvelden til Grand Prix

Han har snakket med henne flere ganger i dag. Han forteller at kvinnen spilte femukerkupongen sammen med sin far i 50-åra.

- Hun forteller at hun hadde viet gårsdagen til Melodi Grand Prix og ikke Lotto. Men da de endelig ble klar over storgevinsten ble det lykke i stua, forteller han.

Historien om tallrekka stammer mange år tilbake.

- Det er litt artig. Hun forteller at hun og faren ryddet på loftet for noen uker siden. Da fant de en ferdigutfylt kupong som var flere år gamle. De bestemte seg for å levere den inn, og etter tre uker blei det storgevinst, sier pressetalsmannen.

LOTTOLYKKE: En kvinne i 20-åra er den lykkelige vinner av svimlende 14,6 millioner kroner. Illustrasjonsfoto: Cornelius Poppe/SCANPIX
LOTTOLYKKE: En kvinne i 20-åra er den lykkelige vinner av svimlende 14,6 millioner kroner. Illustrasjonsfoto: Cornelius Poppe/SCANPIX Vis mer

Kvinnen sier at hun fortsatt ikke tror at gevinsten kan være riktig.

- Hun sier hun skal tro på det når pengene er inne på konto. Det vil de være på tirsdag, bekrefter Enger.

Kjøper hus og betaler gjeld

Kvinnen leier for tiden leilighet i Lysaker. Nå skal det kjøpes fast.

- Hun ønsker å kjøpe seg hus. Hun håper også å få slettet litt gjeld. Det skal nok gå bra, sier Enger til Dagbladet.no.

Kvinnen og faren ønsker ikke å stille opp i media med navn. Vinnerkupongen ble kjøpt på Bunnpris på Lysaker 2. mai.