Lottovinner kastet kupongen

Sjekket feil tall på tekst-tv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen i 40-årene i Oslo hadde ikke fått med seg at helgens Lotto-trekning var utsatt og sjekket dermed gamle vinnertall på tekst-TV. Der var det ingen lykke å spore, så han kastet den uregistrerte vinnerkupongen.

Trekninga var utsatt

Det kunne gått riktig galt. Lottotrekningen på lørdag ble ikke sendt til vanlig tid, men var flyttet til klokken 20.55 på grunn av VM i friidrett. Men vinneren sjekket den uregistrerte kupongen sin på tekst-tv klokka 20.00. Han hadde nemlig ikke fått med seg at trekningen var flyttet.

Han så heller ikke at det var resultatene fra forrige uke som fortsatt lå ute på tekst-TV. Han så raskt at kupongen hans ikke stemte overens med vinnertallene og kastet den i søpla.

Vant 1,8 millioner

En snau time senere oppdaget han imidlertid at Lottotrekningen kom på TV. Han fant frem igjen kupongen han hadde kastet og sjekket den på nytt.

Denne gangen fant han alle de sju tallene i en av sine rekker, og ble både klam og skjelven over en premie på drøye 1,8 millioner kroner, ifølge Norsk Tipping.

Den heldige vinneren, som ønsker å være anonym, sier han vil bruke pengene til å nedbetale gjeld og dele litt med familien. Og han lover å aldri mer spille uregistrert.

(ANB)