Louise hjem til nytt marereritt

LONDON (Dagbladet): «Førsteklasses barnemorder», sto det på førstesida til den britiske tabloidavisa The Mirror da Louise Woodward kom tilbake til hjemstedet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Hjemme i Elton ventet imidlertid et hysteri på Louise: mange hundre pressefolk, politikere, nybakte kaker med hennes ansikt på og kortesje hjem med politi både foran og bak.

Louise Woodward vil ikke selge sin historie til avisene. Presset har blitt for sterkt, og familien Woodward har besluttet å gi bare ett intervju: til institusjonen, kringkastingsselskapet BBC.

I går tidlig var Louise igjen tilbake på britisk jord, og her ventet et nytt mareritt. Medieinteressen var så massiv at flyselskapet BA ga henne plass på flyets første klasse, noe som igjen førte til den omtalte tittelen i The Mirror. På flyplassen i Manchester måtte velkomstkomiteen improvisere en pressekonferanse foran mange hundre pressefolk.

Politiker-venn

Parlamentsmedlemmet Andrew Miller, som kommer fra Louises hjemsted Elton, var familiens beskytter, venn og advokat. Det var han som arrangerte pressekonferansen, hindret journalistene i å stille kritiske spørsmål og fungerte etterpå som limousinsjåfør for Louise og hennes familie.

Hjemme i Elton måtte Louise og hennes mor og far kjøre i kortesje hjem hvor søsteren Vickie ventet. Foran kjørte en politimann på motorsykkel, og bak en stor politibil med flere tjenestemenn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer