Lover eldre hotellservice, vin og og luksus

Stordalen vil bygge sykehjem.

INTERESSERT: Hotellkongen Petter Stordalen er klar for å se på mulighetene for sykehjemshoteller, hvis politikerne gjør det mulig. Han lover hotellstandard hele året hvfor samme pris som staten betaler for dagens institusjonsplasser. FOTO: SCANPIX
INTERESSERT: Hotellkongen Petter Stordalen er klar for å se på mulighetene for sykehjemshoteller, hvis politikerne gjør det mulig. Han lover hotellstandard hele året hvfor samme pris som staten betaler for dagens institusjonsplasser. FOTO: SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| GARDERMOEN (Dagbladet.no): Carl I. Hagen sender en invitt til Petter Stordalen og andre hotelleiere om å etablere eldreboliger i hoteller med ledig kapasitet.

Hotellmilliardæren svarer offensivt. Han har allerede tenkt tanken, og mener Hagen kommer med en god idé.- Jeg leverer enerom, luksus, full hotellservice, økologisk frokost, vin inkludert og stell 24 timer i døgnet, sier Stordalen til Dagbladet.no

StykkprisHvis Fremskrittspartiet kommer til makten, vil Hagen etablere et finansieringssystem der midlene følger personen.

- Når fru Nilsen er godkjent som pleiepasient, vil hun med vårt opplegg kunne kjøpe tjenester for 500.000-600.000 kr. Da skal hun kunne velge selv om hun vil legge seg inn på et offentlig sykehjem eller på en privat institusjon, for eksempel i et ombygd hotell, sier Hagen til Dagbladet.no.

Stordalen har gjort unna regnestykket, og sier det ikke vil ta lang tid før han kan levere et fullverdig tilbud til et prøveprosjekt.- Det tar under 24 måneder å få opp 10 anlegg — jeg er klar for et prøveprosjekt. Da har vi raskt 2000 enkeltrom, sier milliardæren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer