Lover flytur fra Europa til USA for 600 kroner

Bjørn Kjos går høyt ut og lover av Norwegian skal bli luftas konge over Atlanterhavet til sommeren. Det blir fra Edinburgh - og kanskje Irland.

OFFENSIV OVER ATLANTEREN: Bjørn Kjos og Norwegian kommer med et prisløfte som iallefall ikke skotter kommer til å glemme. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet.
OFFENSIV OVER ATLANTEREN: Bjørn Kjos og Norwegian kommer med et prisløfte som iallefall ikke skotter kommer til å glemme. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Norwegian-sjef Bjørn Kjos flyr høyt i britiske storaviser i romjula og lover at hans selskap i løpet av sommeren skal bli skal bli aller billigst over Atlanterhavet.

600 kroner (56 pund) en vei fra Europa til USA er nyttårspresangen.

Og slikt glemmer iallefall ikke gjerrige skotter så lenge den nye billigruta blir satt opp mellom Edinburgh og «en flyplass» i New York.

Verken du eller prisbevisste briter kan bestille USA-tur under tusenlappen foreløpig. Det er ikke satt noen startdato og heller ikke hvilken av flyplassene rundt New York City det blir. Kjos har så langt bare lovet sommeren 2017.

Og ifølge britiske og danske medier har han også lagt fram litt mer vage planer om billigruter til USA fra byene Shannon og Cork i Irland.

1320 ble 1900 kroner

Norwegian-sjefen lover ikke at ALLE billettene hver vei skal koste 600 kroner. Og flyselskapet tar nok i tillegg de etablerte 500 kronene hver vei hvis du vil spise og ha med stor koffert.

Avisa The Telegraph testet Norwegians nåværende, annonserte bunnpris fra Storbritannia til New York på 125 pund (1320 kroner).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer