Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lover leserne mer

En sterkere og fokusert satsing på nyhetsjournalistikken, og en fornyelse av kulturjournalistikken i vid forstand.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er sjefredaktør Harald Stanghelles løfter for Dagbladet i månedene som kommer. Han kan etter tre års tilbakegang konstatere at Dagbladets opplag øker igjen.

- En forsterket redaksjonell satsing, og et godt og systematisk arbeid i det markedet vi lever i, er to av de viktigste årsakene til framgangen. En samlet stab har vist at den greier å snu tilbakegang til framgang, og det er en god situasjon for en sjefredaktør, sier Stanghelle.

I en melding til aksjonærene skriver styret i AS Avishuset Dagbladet at framgangen for avisa blant annet skyldes «økt kabinsalg til flyselskapene, forsterket satsing på avisa og øket markedssatsing.»

AS Dagbladet hadde et resultat før skatt på 32,8 millioner kroner, opp fra 26,1 millioner i 1997. Driftsresultatet steg fra 25 til 30,6 millioner kroner. Samlede driftsinntekter var opp 3,1 prosent til 823,3 millioner kroner, selv om annonseinntektene sank fra 217 til 215,7 millioner kroner.

Konsernet Avishuset Dagbladet, som består av AS Dagbladet, AS Dagblad-Trykk og AS Avishuset Dagbladet, hadde et resultat før skatt på 62,4 millioner kroner, opp 0,2 millioner fra 1997. Utgivelsen av Dagbladet står for 89 prosent av konsernets omsetning.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media