Lover nye topp-stjerner

- Det satt som et skudd, en kjempeopptur, sier Ingebrigt Steen Jensen dagen etter Bill Clintons Oslo-besøk. Nå skal besøket over i historien, på linje med «Hvor var du da Oddvar Brå brakk staven?».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Steen Jensen er fortsatt så oppstemt at han ikke engang har begynt å bekymre seg over dagens Stabæk-kamp mot Lillestrøm.

- Dette var like moro som cupfinalen i 98, sier Jensen med et ettertrykk som forteller fotballinteresserte alt: Det var da klubben i hans hjerte gikk til topps med 3- 1 over Rosenborg.

Som en begeistret guttunge forteller han om ekspresidentens gjøren og laden i Oslo og spesielt om organisasjonen Dinamo som ordnet alt selv:

Kongen?

- Vi sto for hele arrangementet. Videoproduksjon, design, programleder, intervjuer, logistikk, sikkerhetsopplegg, til og med billettene, alt ordnet vi selv - en tverrfaglig kommunikasjonsutfordring av dimensjoner, jubler Ingebrigt. Som alt er begynt å tenke på neste års oppfølger.

- Det blir lettere å spørre når vi kan si at vår siste «main speaker was mr. Bill Clinton». Det blir ikke lett å overse oss da.

- Det blir altså et årlig arrangement?

- Yesss! Men problemet er å finne en som kan matche Clinton. Det blir som å hoppe etter Wirkola, eller som å gå i fengsel etter Mandela.

Underskudd

- Dere gikk med underskudd?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer