- Lovet 78 mill. for drap. Svindlet

Politiet mener at en tenåringsjente skal ha blitt lovet millioner av dollar via nettet for å drepe sin egen venninne. I virkeligheten skal det hele ha vært en svindelsak.

MILLIONSVINDEL: En 21 år gammel mann, som utga seg for å være en velstående forretningsmann, skal ha lokket en 18 år gammel jente til å drepe sin egen venninne, mener politiet. Foto: NTB Scanpix
MILLIONSVINDEL: En 21 år gammel mann, som utga seg for å være en velstående forretningsmann, skal ha lokket en 18 år gammel jente til å drepe sin egen venninne, mener politiet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En amerikansk tenåringsjente (18) er siktet for medvirkning til drap på sin egen venninne, etter at hun angivelig ble svindlet på nettet av en mann som skal ha tilbudt henne millioner av dollar for å planlegge og utføre handlingen.

Drapssaken som for tiden rulles opp i delstaten Alaska er særdeles innviklet:

Det hele skal ha startet med at tenåringsjenta (18) kom i kontakt med en person som utga seg for å være en velstående forretningsmann fra Kansas via Internett.

I virkeligheten var vedkommende en 21 år gammel mann fra delstaten Indiana, melder The Telegraph.

De to skal ha planlagt å voldta og drepe noen i Alaska. Ugjerningen skulle også dokumenteres med bilder og videoer, og belønnes med penger, ifølge politiet.

Milliontilbud

Totalt ble 18-åringen tilbudt ni millioner dollar - omkring 78 millioner norske kroner - for å drepe sin egen venninne. Den angivelige forretningsmannen lovet også å belønne eventuelle medsammensvorne, melder CBS News.

- Jeg vet at det jeg gjorde var galt, uttalte den 18 år gamle kvinnen som er siktet for medvirkning til drap i et fengslingsmøte i Alaska tirsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer