Løy om løvedød

Dyrehagen i Boston holdt munn om at løvinnen Binti Mafuta ble drept av en hannløve 16.november. Dyrehagen fryktet av løvedøden skulle gi budsjettkutt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den triste løvedøden skjedde allerede 16.november. Da prøvde dyrepasserne å plassere hannløven Cliff og løvinnen Binti Mafuta i samme bur, men med dårlig resultat:

I løpet av noen minutter satte Cliff tennene i strupen på Binti Mafuta, som raskt avled, skriver USA Today. Dyrepasserne prøvde å gripe inn med vannkanoner og pepperspray, men uten å lykkes.

Lederen for Franklin Park Zoo, John Linehan, sier til amerikanske aviser at han syntes det er tøffe nok tider for dyreparken som det er og at han ikke ville rote ting mer til for dyreparken i disse budsjettider.

- Det ville skape inntrykk av at ting ikke går bra, sier han.

Det offentlig har allerde kuttet i tilskuddene til dyrehagen med 1,5 millioner dollar. Direktøren som var direkte ansvarlig for løve-løgnen får ikke fornyet kontrakten sin.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer