North Carolina

Loyalti (13) skutt og drept

Loyalti Allah satt sammen med jevnaldrende ved et piknikbord i North Carolina i USA, da det uten forvarsel ble avfyrt skudd fra en passerende bil.

DØD: Loyalti Allah ble lørdag skutt og drept da hun satt ved et piknikbord ved en bygård i Monroe i Nord-Carolina. Foto: Loyalti Allah / Handout
DØD: Loyalti Allah ble lørdag skutt og drept da hun satt ved et piknikbord ved en bygård i Monroe i Nord-Carolina. Foto: Loyalti Allah / Handout Vis mer
Publisert

En 13 år gammel jente med navn Loyalti Allah ble lørdag skutt og drept da hun satt ved et piknikbord ved en bygård i Monroe i Nord-Carolina.

Jenta skal ha sittet sammen med jevnaldrende, da det uten forvarsel ble avfyrt skudd fra en passerende bil.

Fire pågrepet

Jentas familie har fortalt til kanalen WBTV at Loyalti Allah ventet på en matbestilling da skytingen startet. Fire personer er pågrepet etter hendelsen, skriver kanalen.

Vitner fortalte angivelig at en svart bil passerte piknikbordet da noen i bilen begynte å skyte i retning barna.

- Våre betjenter har gjort en fantastisk jobb med å gjøre alt for at personene som begikk denne handlingen ikke bare er identifisert, men også pågrepet og ført for retten, sier politimester i Monroe, Bryan Gilliard, ifølge kanalen.

Han legger til:

- Dette er en så ødeleggende handling som har unødige konsekvenser. Disse personene tok et uskyldig liv for absolutt ingen grunn, og nå må en familie og et samfunn leve med dette for alltid.

SKYTING: Flere personer skal være døde etter skoleskyting i byen Kazan i Russland. Video: Twitter Vis mer

Et uskyldig barn

13-åringen skal ha blitt funnet med skuddskader og brakt til sykehus. Hun døde seinere av skadene.

Politiet fant angivelig flere tomhylser på stedet, men det er ingenting som tilsier at det er flere ofre, skriver kanalen. Politiet etterforsker fortsatt saken.

Loyalti Allah fylte 13 år på morsdagen 8. mai.

- Noen vet hvem som gjorde dette. Dette var et uskyldig barn, og vi trenger at folk er modige og bidrar slik at vi kan fange de som er ansvarlige for denne meningsløse voldshandlingen, sier politimesteren.

Tusenvis drept

I løpet av de fem første månedene i 2021 har mer enn 8100 mennesker blitt drept med skytevåpen i USA, skriver The Washington Post.

Det tilsvarer omtrent 54 personer hver eneste dag.

2020 var imidlertid et rekordår for masseskytinger, drap og drapsforsøk i USA. I juli 2020 nådde tallet en topp, da det ble registrert om lag 58 drapsforsøk med skytevåpen per dag.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer