LSD-eksplosjon blant unge

Politiet ser en holdningsendring blant unge. - Jeg har aldri sett så mye LSD i hele mitt liv, sier politioverbetjent Torbjørn Trommestad.

«PUSLESPILL»: LSDen kommer i puslespill-form. Stoffet er dryppet over hver bit, som ungdommene legger på tunga. Bildet er hentet fra tidligere beslag gjort av Stavanger Tollsted. Foto: Stavanger Tollsted
«PUSLESPILL»: LSDen kommer i puslespill-form. Stoffet er dryppet over hver bit, som ungdommene legger på tunga. Bildet er hentet fra tidligere beslag gjort av Stavanger Tollsted. Foto: Stavanger Tollsted Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politibetjent Kenneth Helberg ved seksjon for etterretning og forebygging i Troms politidistrikt er blant dem som slår alarm om en negativ utvikling i ungdomsmiljøet. Han forteller om barn ned i 14-årsalderen som har tatt LSD og andre tyngre stoffer.

- Det er jo helt vilt. Det har skjedd noe i ungdomsmiljøet her som har eksplodert. Det ser vi også på annen kriminalitet, sier han.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer