LSD-eksplosjon blant unge

Politiet ser en holdningsendring blant unge. - Jeg har aldri sett så mye LSD i hele mitt liv, sier politioverbetjent Torbjørn Trommestad.

«PUSLESPILL»: LSDen kommer i puslespill-form. Stoffet er dryppet over hver bit, som ungdommene legger på tunga. Bildet er hentet fra tidligere beslag gjort av Stavanger Tollsted. Foto: Stavanger Tollsted
«PUSLESPILL»: LSDen kommer i puslespill-form. Stoffet er dryppet over hver bit, som ungdommene legger på tunga. Bildet er hentet fra tidligere beslag gjort av Stavanger Tollsted. Foto: Stavanger Tollsted Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politibetjent Kenneth Helberg ved seksjon for etterretning og forebygging i Troms politidistrikt er blant dem som slår alarm om en negativ utvikling i ungdomsmiljøet. Han forteller om barn ned i 14-årsalderen som har tatt LSD og andre tyngre stoffer.

- Det er jo helt vilt. Det har skjedd noe i ungdomsmiljøet her som har eksplodert. Det ser vi også på annen kriminalitet, sier han.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer