DØD: Etter gjentatte blåskjermer måtte PC-en dø, mente Lucas Hinch. Han kan vente seg en bot, men mener det var verdt det. Foto: Politiet i Colorado Springs
DØD: Etter gjentatte blåskjermer måtte PC-en dø, mente Lucas Hinch. Han kan vente seg en bot, men mener det var verdt det. Foto: Politiet i Colorado SpringsVis mer

Lucas (37) får bot etter at han skjøt sin egen PC. - Det var verdt det

Lei «blåskjerm».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hvis du, som meg, hadde «gleden» av å vente 10-12 minutter på at PC-en skulle dra seg ordentlig i gang i dag morges, tenkte du kanskje: Nå kaster jeg den ut av vinduet. Slår den av. I det minste skal jeg hamre litt ekstra hardt på tastaturet.

Noen går til mer drastiske steg enn bare lek med tanken.

Lucas Hinch (37) fra Colorado Springs i USA er en av dem.

Det lokale politiet kunne tidligere denne uka fortelle at 37-åringen kan vente seg en bot, etter at han tok med seg sin stasjonære Dell-PC ut i bakgården og «henrettet» den med åtte velplasserte skudd.

«Man Kills His Computer» står det enkelt og greit i politiloggen, hvor det bemerkes at Hinch hadde vært frustrert over den lite fungerende PC-en i månedsvis.

Hinch sier til Los Angles Times at det var verdt det, på tross av bota og at skytevåpenet ble inndratt.

- Det var strålende, sier han.

37-åringen forklarer at problemet var stadig tilbakevennende «blåskjerm».

- Det var ekstremt frustrerende, sier han.

Catherine Buckley i Colorado Springs-politiet sier til avisa at Hinch var både vennlig og samarbeidsvillig da politiet kom på døra.

- Han hadde nettopp fått en ny pistol, og hadde bare fått nok av PC-en, sier hun til avisa.

Det er ikke ulovlig å «ta livet av» en PC etter amerikansk lovgivning, men det er ikke lov å avfyre skudd innenfor bygrensa i Colorado Springs.