Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Luftangrep på Sri Lanka

Kommer etter selvmordsangrep på landets militære hovedkvarter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det srilankiske forsvaret har innledet et luftangrep sør for byen Trincomalee, ifølge sjefen for de nordiske observatørene i øystaten. Det er NRK som melder dette.

Trincomalee ligger i den tamilske delen av landet, og angrepet kommer få timer etter at en kvinnelig selvmordsbomber fra Tamiltigrene sprengte seg i lufta i militærhovedkvarteret i hovedstaden Colombo.

Kvinnen skjulte eksplosiver ved å late som hun var gravid.

Åtte ble drept og 27 skadd i aksjonen, som hadde Sri Lankas øverste general som mål. Generalen ligger på sykehus med skader i mageregionen.

Dagens angrep er et alvorlig tilbakeskritt for den pågående fredsprosessen, der Erik Solheim er sentral i meklingen.

OFRE: Srilankiske offiserer dekker til drepte sivile etter dagens selvmordsaksjon i hjertet av Sri Lankas militære hovedkvarter.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling