Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Luftfartstilsynet

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  •  Arbeidet med å flytte Luftfartstilsynet til Bodø begynner å ta preg av farse. Men den har en dypt alvorlig undertone. Det handler om sikkerheten i lufta og folks tillit til at kontrollapparatet fungerer. I går var luftfartsdirektør Per Arne Skogstad hos samferdselsminister Torild Skogsholm for å orientere henne om problemene med å få kvalifiserte søkere til stillingene som er utlyst i Bodø.
  •  Arkitekten bak flytteplanene, tidligere statsråd Victor Norman, sier at luftfartsdirektøren må gå av etter sine siste uttalelser. Det er mulig, men ikke dersom direktøren bare har konstatert at statsrådens forutsetninger for flyttingen har sviktet, og at Stortinget har fattet flyttevedtaket på feil grunnlag. Da gjør han bare jobben sin som faglig sjef for tilsynet. Det er avgjørende for passasjerenes tillit til sikkerhetsarbeidet i luftfarten at samferdselsministeren raskt avklarer situasjonen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media