Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lukeparkering i Tromsø?

Familie fikk voldsom start på dagen.

GLEMTE HÅNDBREKKET: Føreren av bilen glemte hånbrekket, ifølge politiet. Foto: Stian Saur/Nordlys
GLEMTE HÅNDBREKKET: Føreren av bilen glemte hånbrekket, ifølge politiet. Foto: Stian Saur/Nordlys Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Ingen kom til skade da en Honda personbil uten fører traff et bolighus i Tromsø i morges, melder Nordlys.

Årsaken skal være at håndbrekket ikke var satt skikkelig på. Bilen tok til å trille nedover i retning av huset og traff husveggen en meter unna inngangspartiet, melder avisas nettutgave.

Bilen fikk god fart før den traff og smalt så kraftig inn i veggen at den slo seg gjennom og langt inn i huset, der en familie var hjemme.

Politiet kom raskt på stedet og en bergingsbil ble tilkalt for å fjerne den høyst uvelkomne «gjesten». Ifølge biltilsynet var bilen til EU-kontroll i mars 2008 og neste EU-kontroll var i september i år.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling