Luksuslivet som kan felle «Onkel Skrue»

Imran Sabers kjendisfesting, eiendomsinvesteringer, dyre utenlandsreiser og luksusbiler havner trolig i retten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): «Big money, big problems!», skrev Imran Saber nylig på Facebook. Trolig var han ikke klar over hvor rett han kom til å få fire uker seinere.

Samtidig som drapsetterforskere i oslopolitiet etterforsker skuddene mot 32-åringen søndag kveld, jobber Seksjon for organisert kriminalitet med å utarbeide en omfattende tiltale mot nettopp «Skrue».

- Det er riktig at vi har en pågående etterforskning av blant annet heleri av store pengebeløp, der minst tre personer er siktet, sier politiadvokat Peter Johansen ved Seksjon for organisert kriminalitet i oslopolitiet til Dagbladet.

Politiet mener etter det Dagbladet erfarer at Saber har sluset svarte penger inn i blant annet 8-9 leiligheter i Oslo i tillegg til et høyt personlig forbruk som til sammen utgjør grovt heleri på over to millioner kroner. Eiendommene har ofte blitt satt i navnet på hans mor, som ikke skal ha en månedslønn som samsvarer med avdragene på millionlånene.

Etterforskere som i flere år har vært provosert over Sabers åpenlyse pengebruk, mener de nå kan kvele playboy-livsstilen og få «Skrue» bak murene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer