Luksusprostituert fratatt fem biler

Oslo-politiet har fått tingrettens kjennelse til å beholde fem biler, som er inndratt fra en luksusprostituert (44).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

44-åringen er nylig dømt for å ha hevet attføringspenger i en periode da hun kunne tjene opptil 9000 kroner dagen på å selge seksuelle tjenester.

I Oslo tingrett ble kvinnen før jul varetektsfengslet for inntil fire uker. 44-åringen hadde begjært seg løslatt, fordi hun over nyttår har fått studieplass på Bedriftsøkonomisk institutt.

Hun hadde samtidig framsatt krav om å få opphevet beslaget av fem biler.

-  Jeg er avhengig av å være tilgjengelig som følge av min næringsvirksomhet, forklarer kvinnen.

Skattesvik

44-åringen har drevet med salg av biler, klær, vesker og seksuelle tjenester, og hevdet hun av den grunn hadde hatt betydelige inntekt. I en tingrettsdom fra oktober ble kvinnen dømt til tre års fengsel, inndragning av et stort pengebeløp og de nevnte bilene.

Tingretten kom den gang fram til at 44-åringen hadde hatt betydelige ulovlige inntekter som ikke var ført opp på selvangivelsen.

Ifølge dommen forbrukte kvinnen i perioden 1996-2005 hele 2,5 millioner kroner mer enn hva som har vært hennes sannsynlige inntekter.

Ågerrente

I desember ble kvinnen dømt i en ny sak til fengsel i to og et halvt år for blant annet trygdemisbruk og ågervirksomhet.

44-åringen ble blant annet funnet skyldig i å ha lånt 100.000 kroner til en narkoman rederdatter, og krevd 200.000 kroner tilbake.Den profilerte rederen betalte tilbake 200.000 kroner til 44-åringen for å få saken ut av verden. 44-åringen ble likevel dømt for forholdet.