Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lurt i døden av kjæresten

16 år gamle Jason Sweeney trodde kjæresten (15) skulle ha sex med ham. Men hun hadde en grusom plan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

15-åringen hadde nylig blitt sammen med den 15 år gamle jenta, og han var svært forelsket. Men om kvelden fredag 30. mai mener politiet hun bestemte seg for å rane og drepe ham. Jenta skal ha sagt at hun ville ha sex med ham, og sammen gikk de til et industriområde ved Philadelphia, USA.

Mens hun kledde av seg, snek tre gutter på 16 og 17 år seg innpå Jason. De slo løs på ham med øks, hammer og murstein til han ble liggende urørlig på bakken.

Jason, som akkurat hadde fått lønn, ble slått så kraftig at det var umulig å gjenkjenne ham, sier politiet til Associated Press. Liket ble funnet neste dag. Alle de fire siktede blir tiltalt som voksne.

- Jason syntes hun var en flott jente. Han ville gjerne at jeg skulle møte henne, sier Jasons mor, Dawn Sweeney.

Også foreldrene til de angivelige drapsmennene har problemer med å forstå hvorfor Jason ble drept.

- Hvordan kunne noen gjøre dette? Hvordan kunne min sønn gjøre noe slikt?. Jason var den mest skikkelig gutten sønnen min kjente, sier moren til en av de siktede 16-åringene til The Philadelphia Inquirer.

- Jason har overnattet her, og har spist her. Familien hans aner ikke hvor forferdelig jeg føler meg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media