Lurt igjen?

Etiske selvangivelser for å lette Verdikommisjonens arbeid og kurs for å lære sauer å bli redd for rovdyr. Dette er blant «nyhetene» som er pønsket ut i norske avisredaksjoner i anledning 1. april.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aftenposten kan ikke bare fortelle at vi skal få et skrapelodd i premie for å fylle ut Verdikommisjonens selvangivelse. Avisen bringer også melding om at kommisjonen heretter skal velges av folket hvert fjerde år. Hans Hammond Rossbach lanseres som en av flere naturlige lederkandidater.

Nationen melder at snille bjørner fra Vassfaret bjørnepark i Flå skal brukes til å lære sauene å flykte fra bjørnen i tide. «Dyreombudet» antyder krav om rovdyresertifisering av bøndene for å få utbetalt skadeerstatning ved rovdyrskader.

Et aksjekupp i Klassekampen i regi av den trønderske travsportmillionæren Svein Otto Brunsell, er redaktør Jon Michelets bidrag til 1. april-tradisjonen.

Vårt Land melder at statsminister Kjell Magne Bondevik under sitt møte med kollega Göran Persson i Stockholm sikret 800 «svenske» billetter til fotball-VM, som svenskene av naturlige årsaker ikke ville ha. Interesserte nordmenn kan sikre seg billettene per telefon fra onsdag morgen, skal vi tro Vårt Land.

Det skal bli 100 prosent prisøkning på luksusbiler grunnet bekymring i Finansdepartementet over det økte salget av biler som Ferrari, Porsche og Jaguar, erfarer Finansavisen onsdag 1. april.

(NTB)