Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lurt til å tro hun skulle dø

Teresa Milbrandt (36) fra Ohio i USA barberte datterens hode, og innbilte henne at hun var døende av kreft. Alt for penger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Teresa Milbrandt (36) fra Ohio i USA lurte sin syv år gamle datter til å tro at hun led av livstruende kreft.

Hun barberte av henne alt håret og dopet henne på sovemedisin så hun skulle føle seg dårlig. I tillegg sendte hun datteren i samtaleterapi for å forberede henne på døden.

Alt for å lure til seg penger.

For Hannah feiler ingenting. Det ulykkelige er at moren klarte å overbevise henne om at hun var kreftsyk og snart skulle dø.

På den måten klarte moren å svindle til seg i overkant av 250 000 kroner fra over 65 ulike bedrifter og privatpersoner som ville hjelpe Hannah med penger til kreftoperasjon, skriver svenske Aftonbladet.

Milbrandt har kjent seg skyldig i barnemishandling og bedrageri, og risikerer over 14 år bak murene. Også sjuåringens far har erkjent skyld i barnemishandling, og risikerer inntil seks år inne. Han sier imidlertid at han ikke visste at kona hadde ljugd om datterens sykdom. Han har til og med klart å få arbeidskameratene til å donere penger til en operasjon.

Ettersom faren ikke har besøkt eller vært i kontakt med datterens leger en eneste gang i de syv månedene hun liksom var syk, mener retten allikevel han har opptrådt ansvarløst.

Sjuåringen er plassert i fosterhjem. Dom i saken faller 24. september.

Les mer her:

Springfield News

<P>LURTE ALLE: Teresa Milbrandt (36) lurte alle, inkludert datteren og ektemannen (ifølge ham selv), til å tro at Hannah led av livstruende kreft.
FRISK: Lille Hannah (7) er frisk, og nå plassert i fosterhjem.