Lurte alle i åtte måneder

Ansatte ved sykehuset er i sjokk etter oppdagelsen.

ETTERFORSKES: En kvinne skal med falske dokumenter skal ha jobbet som lege ved et sykehus i Sydney i åtte måneder. Foto: Andrei_R / Shutterstock / NTB
ETTERFORSKES: En kvinne skal med falske dokumenter skal ha jobbet som lege ved et sykehus i Sydney i åtte måneder. Foto: Andrei_R / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag fikk de ansatte ved et sykehus i Australia sjokk da de oppdaget at en påstått falsk lege hadde jobbet med dem i flere måneder.

27-åringen ble ansatt ved Bankstown-Lidcombe Hospital i januar, til tross for at hun ikke var kvalifisert for jobben.

- Bankstown-Lidcombe sykehus oppdaget mandag at en ansatt ikke var registrert hos Australian Health Practitioner Regulation Authority (AHPRA), sa en talsmann for Bankstown-Lidcombe sykehus tirsdag til 7news.

Talsmannen vil ikke bekrefte at personen jobbet som lege, men at en ansatt er under etterforskning.

Kvinnen skal ha strøket på en avsluttende eksamen og forfalsket dokumenter for å få jobben på sykehuset.

OPPSIKTSVEKKENDE: Nye spekulasjoner har kommet om Nord-Koreas leder Kim Jong-un. Video: KCTV. FOTO: KCTV/NK News Vis mer

Fra januar til august i år skal hun ha jobbet som trainee-lege uten at kolleger eller pasienter visste at hun ikke var ferdigutdannet.

- Denne personen ble umiddelbart fjernet fra sine oppgaver, og Bankstown-Lidcombe sykehus henviste saken til politiet for etterforskning, sa talspersonen.

Sykehuset gjennomfører nå en intern undersøkelse, bekrefter talspersonen til 7news.

Selv om hun som trainee alltid var under oppsyn, har avsløringen etterlatt ansatte og lokalbefolkningen i sjokk.

- Jeg hadde ikke forvente dette i vårt område, jeg synes legene her er veldig flinke, sier en som bor i området til 7news.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer