Lurte døden ved å legge seg i fosterstilling

- Vi kan trygt si at snarrådigheten hennes reddet livet hennes.

HADDE FLAKS: En 20 år gammel kvinne slapp så vidt unna med livet i behold da en lastebil plutselig veltet over bilen hennes. Foto: Caters News Agency / Bulls
HADDE FLAKS: En 20 år gammel kvinne slapp så vidt unna med livet i behold da en lastebil plutselig veltet over bilen hennes. Foto: Caters News Agency / Bulls Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 20 år gammel kvinne lurte døden med sekunder da hun havnet i en litt spesiell ulykke i Uttoxeter i England i går morges.

Kvinnen var ute og kjørte i sin Nissan Micra da hun så at lastebilen som befant seg i fila ved siden av var i ferd med å falle over hennes lille Nissan Micra.

Raskt rev hun av seg setebeltet og rullet seg sammen i fosterstilling før lastebilen nærmest moste den lille bilen.

Kvinnen klarte deretter å komme seg ut av den ødelagte bilen med kun en håndskade.

- Ulykken skjedde rett etter en rundkjøring. Lastebilen var i den ytre kjørebanen, men Nissan Micraen var i den indre. Lastebilen tippet over og presset taket ned i passasjersetet, sier en talsperson for West Midlands Ambulance Service til Daily Mail.

Kvinnen skal ha fortalt at hun raskt skjønte hva som var i ferd med å skje og derfor klarte å rulle seg sammen og beskytte seg.

- Ut ifra skaden på bilen kan vi si at skadene til kvinnen nok ville vært mer alvorlige hvis hun ikke hadde tenkt så raskt. En kan trygt si at hennes snarrådighet redde livet hennes, sier talspersonen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer