- Lurte eksen og fikk ham drept

Milliardærarvingen tiltalt for å ha fått den nye kjæresten til å skyte eksen og livvakta til å dumpe ham.

TILTALT: Den kinesisk-amerikanske milliardæravringen Tiffany Li er tiltalt for overlagt drap på sine barns far, Keith Green. Hun nekter straffskyld. Foto: AP Photo/Tony Avelar/NTB Scanpix
TILTALT: Den kinesisk-amerikanske milliardæravringen Tiffany Li er tiltalt for overlagt drap på sine barns far, Keith Green. Hun nekter straffskyld. Foto: AP Photo/Tony Avelar/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tiffany Li (31) møtte mandag retten i San Francisco, tiltalt for overlagt drap på eksen Keith Green (27) i en svært oppsiktsvekkende drapssak i byen på den amerikanske vestkysten i 2016.

Ikke bare betalte Li rekordstore 350 millioner kroner i kausjon for å kunne forbli hjemme mens hun ventet på rettssaken, men omstendighetene rundt selve drapet på den lovende kokken er meget spesielle og førte til stor oppstuss rundt rettssaken mandag.

Den 28. april 2016 forsvant Keith Green sporløst fra San Francisco. To uker etter ble liket hans funnet i Geyserville 110 kilometer nord for byen.

Det ble raskt slått fast at Green hadde blitt drept, men da politiet 20. og 21. mai gjorde arrestasjoner, var det mange som sperret opp øynene.

Milliardærarving

En av dem var Greens kjæreste og mora til hans to barn - milliardærarvingen Tiffany Li. Den andre var Lis nye kjæreste på tidspunktet, Kave Bayat.

Ifølge påtalemyndigheten skulle Green opprinnelig møte sine barns mor på en pannekakerestaurant denne kvelden. I stedet for å spise pannekaker, skal Li ha invitert han med hjem til luksusvillaen de tidligere hadde delt i et eksklusivt San Francisco-nabolag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer