- Lurte fulle menn i sex-fella

Kvinner av romfolket skal ha spesialisert seg på å stjele penger fra fulle nordmenn som lot seg lure i sex-fella.

GROV MENNESKEHANDEL: Tre kvinner og tre menn er tiltalt for grov menneskehandel og en rekke andre straffbare forhold i Bergen tingrett. Foto: Leif Stang/Dagbladet
GROV MENNESKEHANDEL: Tre kvinner og tre menn er tiltalt for grov menneskehandel og en rekke andre straffbare forhold i Bergen tingrett. Foto: Leif Stang/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Når barer, puber og andre restauranter stengte om natta, skal kvinnene blant det reisende romfolket ha tatt stilling i nærheten for å lure fulle menn inn i en mørk gate. De fristet med seksuelle tjenester. En ung kvinne skal ha hengt seg på en mann mens de andre kvinnene og jentene holdt seg i nærheten.

Ei jente, som nå er 14 år gammel, har i avhør med politiet forklart at kvinnene fristet med seksuelle tjenester og krevde pengene betalt på forhånd.

Så snart mennene hadde fått buksene ned på knærne, løp de bort med pengene. Andre fortellinger går på at de gjerne rappet lommebøkene for så å skrike høyt og og løpe avsted med alt innhold.

Giftet bort Avhøret med den unge jenta ble avspilt i Bergen tingrett i går. Hun er tatt hand om av barnevernet og bor nå i et fosterhjem i Rogaland. Tre voksne kvinner og tre menn sitter tiltalt for grov menneskehandel, i tillegg til mange andre straffbare forhold.

Jenta fortalte at hun ble giftet bort da hun var 13 år gammel, og at hun ved flere anledninger er blitt holdt fast av voksne slik at mannen hennes skulle kunne ha samleie med henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer