Lurte gullsmykke fra kvinne (87)

- De har ingen sperrer. - Selv slitne narkomane gjør ikke slikt mot eldre, sier Østfold-politiet.

MOSS I DAG - OSLO I GÅR:  I går var det Aud Sylte (85 - bildet) som ble oppsøkt av en kvinne med følgebil på Ammerud i Oslo - i dag skjedde det samme med en 87 år gammel kvinne på Fleischer Brygge i Moss. FOTO: THOMAS RASMUS SKAUG/ DAGBLADET.
MOSS I DAG - OSLO I GÅR: I går var det Aud Sylte (85 - bildet) som ble oppsøkt av en kvinne med følgebil på Ammerud i Oslo - i dag skjedde det samme med en 87 år gammel kvinne på Fleischer Brygge i Moss. FOTO: THOMAS RASMUS SKAUG/ DAGBLADET. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet):  Rans- og tyveribølgen mot eldre mennesker på gata fortsetter.

I dag fortalte Dagbladet om to kvinner i 80-årene i Oslo som greide å skremme bort  kvinner som på gebrokkent norsk prøvde å lure til seg smykkene deres.

I dag ble en 87 år gammel kvinne fralurt et halskjede i gull på Fleischer Brygge i Moss  av en kvinne som snakket gebrokkent.

Kvinnen oppdaget først da hun var kommet hjem at hennes ekte gullkjede  var byttet ut med et juggelsmykke.

Politiet i Østfold etterlyser nå en tyskregistrert, sort Mercedes, skriver Moss Avis.

- Ingen sperrer - Framgangsmåten er etter samme mønster som vi har sett tidligere. Også i fjor hadde vi slike raid mot forsvarsløse eldre her i distriktet. Slik folk har ingen sperrer.

- Selv slitne narkomane viser respekt og lar eldre mennesker gå i fred på gata, sier operasjonsleder Jon Erik Nygård i Østfold politidistrikt til Dagbladet.

Den 87 år gamle kvinnen i Moss ble stoppet av en kvinne som sa «hospital, hospital» på gebrokkent språk. Hun kastet seg om halsen på 87-åringen for tilsynelatende å gi henne en klem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer