Lurte kjæresten trill rundt

ETNE (Dagbladet): Den 40 år gamle mannen var sikker på at han var blitt far og at det var hans egen datter han hentet på sykehuset i Haugesund. Sannheten var at hans desperate samboer hadde stjålet barnet fra fødeavdelingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går ettermiddag ble kvinnen løslatt av politiet, som ikke så noen grunn til å be om varetektsfengsling.

- Hun har innsett at hun har gjort noe fryktelig feil. Vi føler oss sikre på at dette var et engangstilfelle og at hun ikke vil gjøre det samme igjen, sier politiinspektør Tor Arne Reitan til Dagbladet.

Løslatelsen skjer helt uten vilkår.

- En eventuell psykiatrisk vurdering vil komme seinere, sier Reitan.

Følt barnepress

Overfor politiet har kvinnen gitt en detaljert forklaring på hva som skjedde da hun stakk av med lille Ida fra barselavdelingen på Fylkessjukehuset i Haugesund mandag. Hun hadde i lengre tid, i ren desperasjon over ikke å ha klart å få sitt eget barn, planlagt å bortføre et barn fra sykehuset i Haugesund. Hun skal også ha følt et voldsom press fra familie og omgivelser for at hun skulle bli mor.

- Vi tror hennes forklaring er sannheten slik hun ser den, og at hun ikke holder noe tilbake for oss. Hun har gitt en samlet og troverdig forklaring, sier Reitan.

Lurt trill rundt

Forklaringen er en utrolig historie om hvordan hun blant annet har klart å innbille kjæresten at hun har vært gravid. Samtidig har hun klart å lure svigerfaren trill rundt ved å få ham til tro at han var blitt bestefar for eldstesønnens barn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer