- Lykke til

- Prinsesse Märtha Louise har gjort et varp, sier stortingsrepresentant og Ari Behn-kamerat Trond Giske. Les vennenes reaksjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hvorfor ringer alle meg? undrer Anne-Kat. Hærland, når Dagbladet.no ringer for å be om en kommentar til forlovelsen mellom Ari Behn og prinsesse Märtha Louise. Hun visste selvsagt ingenting om forlovelsen før den ble offentliggjort i dag.

Hærland synes ikke nyheten er noe å la seg dra opp fra senga av, men ønsker det nyforlovede paret lykke til.

- Han har jeg bare sett naken og henne har jeg aldri møtt. Men man får jo si lykke til, i hvert fall til henne, sier Anne-Kat. Hærland til Dagbladet.no.

- Ytterligere kommentarer får vente til Nytt på nytt på NRK1 i morgen kveld klokka 20.55, sier Hærland, som er medprogramleder i det populære satireprogrammet.

- Ei flott jente

Anne-Kat. Hærland var tidligere sammen med prinsesse Märtha Louises kjæreste, Ari Behn.

- Prinsessen er ei flott jente, har Hærland sagt til Dagbladet tidligere. Hun har presisert at hun setter stor pris på både prinsessen og Ari Behn.

- Kjærligheten viktigst

- Jeg vil bare si gratulerer så meget til det nyforlovede paret, sier en av Aris beste kamerater, Jono el Grande, til Dagbladet.no.

- Det viktigste av alt er kjærligheten!.

Det er alltid godt å høre at noen vil hylle kjærligheten, sier multikunstneren Jono el Grande, eller Jon Andreas Håtun, som døpenavnet hans er.

- Det har jeg ingen kommentar til, svarer el Grande til Dagbladet.no på spørsmålet om han visste noe om forlovelsen på forhånd.

27 år gamle Jono el Grande eller Jon Andreas Håtun og fotografen Per Heimly regnes for å være Ari Behns beste venner. El Grande betegnes som en eksentriker, poet, DJ og livsnyter. Han er også selv gift, med Anbjørg Sætre Håtun, journalist i helseprogrammet «Puls» på NRK.

- Märtha har gjort et varp

Stortingsrepresentant Trond Giske (Ap), Ari Behns nære venn, tror ikke han kommer til å bli forlover. Men han gratulerer på det varmeste og sier ifølge NTB at prinsesse Märtha Louise har gjort «et varp».

Giske gratulerte Behn over telefon i formiddag, men heller ikke han fikk vite om forlovelsen før slottet i dag kunngjorde forlovelsen.

- Men jeg har hatt på følelsen at det har vært noe mellom dem, sier Giske med et smil. Han legger til at det alltid er hyggelig når unge mennesker finner hverandre.

Giske har ifølge NTB bare pent å si om Behn og betegner ham som kreativ, hyggelig, omtenksom, kort sagt en god person.

- Prinsesse Märtha Louise har gjort et varp, sier han.

Giske insisterer på at han ikke er bedt om å være forlover for Behn og regner heller ikke med at han vil få den rollen.

<B>ARI-KAMERAT: </B>- Prinsessen har gjort et varp, sier Ap-politiker og Behn-kamerat Trond Giske.
<B>MER I MORGEN: </B> - Øvrige kommentarer kommer på Nytt på nytt på NRK1 fredag kveld, lover programleder Anne-Kat. Hærland.<BR>Foto: NRK/SCANPIX
<B>- KJÆRLIGHETEN VIKTIGST: </B>Gratulerer så meget. Det viktigste av alt er kjærligheten, sier multikunstner og Behn-kompis Jono el Grande.
<B>ARIS VENNER: </B>Jono el Grande (til høyre) og Per Heimly (i midten) regnes for å være Ari Behns beste venner.<br>Foto: SCANPIX