Lykkedagen

GARDERMOEN (Dagbladet :på nettet): Nannestad-ordfører Hans Fredrik Bang og Ullensaker-ordfører Ole Korslund er i dag Norges mest sprudlende ordførere: Ny hovedflyplass, champagne med kongen, åpningsseremoni og nye arbeidsplasser får smilene bredere og bredere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi kan ikke gjøre annet enn å smile. Vi har opplevd et strålende arrangement i dag, smiler Hans Fredrik Bang. Han er ikke i tvil. Norges nye hovedflyplass gjør Nannestad til en bedre kommune å leve i:

- Dette betyr nye arbeidsplasser og mye aktivitet. Veldig bra, sier Bang. Før han skryter over åpningsseremonien: - Terningkast fem - pluss, sier Bang og blir avbrutt av sin nabo-ordfører:
- Åpningsseremonien var fremmedartet, og tok for seg flyhistorien på en humoristisk måte. De klarte også å vise de så mye omtalte bagasjeproblemene medhumor, kommenterer Ole Korslund.

Ekte norsk


Men det var ikke bare de lokale ordførerne som skrøyt av Gardermoen i kveld. Tyskeren Max Meier fra Dusseldorf ankom den nye flyplassen i dag:
- En flyplass Norge kan være stolt over. Utrolig flott med kombinasjonen av tre, glass og stål. Dette er noe helt nytt i flyplass-sammenheng, sier Max. Han har tidligere også flydd til Fornebu, men savner ikke den gamle flyplassen.
- Dette er noe helt annet. Internasjonalt og vakkert, sier Max.

<B>LYKKELIGE:</B> Disse to gutta kan koste på seg både et smil og mere til i dag.