Lykkelig gjenforening i dag

Etter at Star Tour fikk vite om billett-flausa i går kveld, ble jentene raskt lokalisert og brakt til et hotell i området. I dag blir 14-åringene gjenforent med mammaene sine på Teneriffe.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Administrerende direktør Fons Brusselmans i Star Tour, vedgår at selskapet solgte billetter til de to jentene, men ønsket ikke å beklage hendelsen overfor Dagbladet.

Brusselmans ble først kjent med saken etter at Dagbladet kontaktet ham i går kveld. Foruten å fremheve at Star Tours gode håndtering av saken gjorde at jentene raskt ble lokalisert, at de var trygge og at de ville bli fraktet hjem så fort som mulig, ønsket ikke Brusselmans å si stort mer enn «ingen kommentar».

Da Dagbladet stilte følgende spørsmål: «Er det vanlig at dere selger billetter til mindreårige uten å be om legitimasjon?, svarte Brusselmans følgende:

- Småjenter? Den ene var 1,73 høy og hadde langt lyst hår og så veldig voksen ut for alderen.

Brusselmans ønsket heller ikke å svare på om Star Tour anså jentas utseende som en formidlende omstendighet for ikke å be om legitimasjon. Direktøren ville heller ikke svare på om Star Tour har regler for når de ansatte skal be kundene om å fremvise legitimasjon.