Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lykkelig Lundell med ny plate

Lykken er lettkledde damer? Rockeartisten Ulf Lundell (46) gir ut et dobbeltalbum i slutten av måneden. For å markere en ny musikkstil - og ny image - har han latt seg avbilde med to lettkledde unge kvinner. - Jeg er betydelig lykkeligere enn på lenge, sier han.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå får fansen en ny og frekk Lundell. I videoen til singelen «Upp», fra Lundells kommende dobbeltalbum, er han kledd i glinsende dressjakke og omgitt av pene jenter. Musikken på albumet «På andre sidan drömmarna» er, ifølge den svenske avisa Expressen, storslagen med blåsere og symfoniorkester.

Ulf Lundell har lagt misbruk av narkotika og alkohol bak seg.

- Mange av årene har vært tunge, spesielt perioden 1987-1995 har vært blant de svarteste, sier han til det svenske musikkbladet Slitz. Han innrømmer nå åpent at han har prøvd det meste av narkotika.

- Det er klart jeg har prøvd tyngre stoffer: Kokain, speed, hasj og LSD. Det er farlige saker. Kokain er altfor bra. Man blir vanvittig etter hvert, men til å begynne med synes man at sånn som dette burde det være hele tida.

Lundell har hatt mange lengre forhold til kvinner. Barbro Lundell var hans første kone, seinere har han hatt forhold til den 15 år yngre Fredrika Gunnarsdotter, skuespilleren Amanda Ooms og seinest 23 år gamle Isabella Nerman.

- Jeg ville bli rockestjerne for å få damer og leve i den samme verden som Cliff Richard - med lakserosa jakke, svarte bukser, svart skjorte og lakserødt slips, forteller Lundell til Slitz.