Lykkelige likevel

Skandaleforfatterne må finne noe annet å skrive om: Tidligere ukjente brev beviser at prins Charles og Diana var forelsket da de giftet seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den britiske avisa The Mirror er breddfull av utdrag fra korrespondansen mellom Charles og Diana i dag.

Flere forfattere som har tjent seg rike på å hevde at ekteskapet mellom Charles og tidligere Lady Di var ulykkelig fra starten av, må trolig finne gode unnskyldninger. I brevene går det tydelig fram at Charles og Diana var forelsket da de giftet seg. Mange har hevdet at Charles aldri var glad i Diana, og at han egentlig var forelsket i Camilla Parker-Bowles.

Nytt bilde

De tidligere ukjente brevene gir et nytt bilde. De er skrevet til en slektning av paret, som foreløpig er anonym. Slektningen har villet gi et annet inntrykk av det verdensberømte ekteskapet enn det som tidligere er skapt i mediene. Prins Charles' brev er skrevet mellom 1981 og 1991, i ett av dem skrev han «Hun er så vidunderlig, men jeg frykter for det jeg har trukket henne inn i.» Dette ble skrevet i 1983 under parets besøk i New Zealand

hvor Diana tok de flere hundre tusen tilskuerne med storm. I brevet skriver Charles at han frykter at all oppmerksomheten kan være for mye for Diana.

I 1984, rett før prins Harry ble født forteller Diana hvor mye hun savner sin mann. «Jeg hater å være borte fra ham». Dermed mener parets slektning at mytene om det ulykkelige ekteskapet er avlivet.

LYKKELIG FORELSKET: Brev som er offentliggjort forteller at Diana og Charles savnet hverandre når de ikke var sammen.