Lykken er ikke store pupper

Noen er små, noen er store. Noen har ståpupper. Hos andre har tyngdekraften seiret. De fleste er likevel fornøyd med puppene sine. Ja, kvinner er mindre opptatt av brystene enn vi tror. Og lykken er i hvert fall ikke store pupper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

RAGNHILD (32): BH-størrelse: 85 FF (Har vært 95DD) - De kom i 12-årsalderen. Så ble de bare større og større. Jeg prøvde å dekke meg til med store klær. Følte meg ikke vel. Nå har jeg store helseplager på grunn av brystene og har søkt om brystreduksjon.

- Operasjonskø på tre til fem år... Jeg orker ikke vente så lenge. Jeg bruker et par tusen i måneden på medisiner og kiropraktor. Det blir verre for hvert år. Hun er fortvilt, har dårlig samvittighet overfor arbeidsgiveren på grunn av hyppige sykemeldinger og ønsker seg mindre pupper mer enn noe annet. - Brystene ødelegger livet mitt. Jeg er utslitt om kvelden og legger meg åtte-halv ni. Det er ikke mye til liv for ei jente på min alder. Smertene i nakke, rygg og skulderblader er ille.

- Jeg har ikke råd til å betale for operasjon, men for samfunnet ville det være en god investering å kjøpe meg ut av helsekøen. Nå er jeg sykmeldt to- tre uker med korte mellomrom.

- Jeg hater puppene mine og skjønner meg ikke på jenter som vil ha kjempepupper. La dem heller være litt for små enn for store. Drømmen er å handle lekre bh-er i for rundt hundrelappen. Nå må jeg ut med 600 kroner for en BH på størrelse med en liten spinnaker...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer