MILLIONGLIS: Den forrige rekordpotten i Vikinglotto var på 110 millioner, men ble vunnet av flere. Siden mai har potten vokst jevnt og trutt, og nådde denne uka 175 millioner. Foto: Norsk Tipping
MILLIONGLIS: Den forrige rekordpotten i Vikinglotto var på 110 millioner, men ble vunnet av flere. Siden mai har potten vokst jevnt og trutt, og nådde denne uka 175 millioner. Foto: Norsk TippingVis mer

Lykketallet trukket ut i Vikinglotto

Men ingen hadde seks rette.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dermed vokser rekordpotten på 175 millioner kroner videre.

Siden mai har lykketallspotten i Vikinglotto bare vokst. Flere onsdager er det blitt prikket inn seks rette, men uten det nødvendige lykketallet.

Men potten på ufattelige 175 millioner kroner, kunne i kveld havnet på en juleslunken konto.

Det gjorde den ikke. Vinnerrekka, som var 12, 17, 23, 35, 40, 44, var det ingen som prikket inn i kveld.

Lykketallet var 23, tilleggstallene 5 og 22.

- Den vil bare fortsette å vokse, premiepotten har ikke noe tak, sier kommunikasjonsdirektør i Norsk Tipping, Magne Vikøren til Dagbladet.

I takt med at potten har vokst, opplever det norske folk et mildt angrep av spillegalskap. Forrige onsdag ble det spilt Vikinglotto for 75 millioner kroner. I dag er det spilt for 83 millioner.

Vikøren sier at rekordpottrusen har skapt god stemning hos Norsk Tipping på Hamar de siste månedene.

- Potten har gått siden mai, og har vokst seg feit og slakteklar til jul. Nå som lykketallet er trukket ut, betyr det at den kan gå i kveld, sier Vikøren.

Og tippeselskapet gjør sitt for å avslutte året med stil. Lørdag er det 24 millioner i premiepotten i ordinær Lotto, og neste onsdag har vikinglottopotten vokst med enda noen millioner..