Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Lyn rett til himmels

Kjetil Løvvik og Lyn nøyde seg med en god omgang mot Strømsgodset. I den omgangen var de til gjengjeld veldig gode. Men tror du det er noen av Lyn-spillerne som tar av for det? Nei, fordi det har ikke gutta lov til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hvis det er noen som tar av og svever litt innimellom så får de pepper av lagkamerater og støtteapparat. Vi jobber mye med å sette krav til hverandre og forbedre lagmoralen, sa Vidar Davidsen til Dagbladet i gyår etter 2-0-seieren.

Løvvik på gang

Laget hans ligger nå 12 poeng foran Strømsgodset og er på god vei mot Tippligaen.

- Vi skal ikke ta av selv om vi har en solid ledelse til lag nummer tre også, som tross alt er det mest interessante å se på. Vi har en stor jobb igjen å gjøre før vi er klare for Tippeligaen, sier Davidsen.

Mye tyder på at en av nøkkelspillerne i tida framover heter Kjetil Løvvik. På Ullevaal i går fikk han vist fram noe av sitt gamle jeg med kjappe steg og gode avslutninger.

- Jeg har vært gjennom en veldig tung periode, men har merket på treningene i det siste at jeg er mye lettere i beina nå, sier Løvvik.

Grasshoppers avgjør

En annen grunn til at Kjetil Løvvik lykkes bedre og bedre i Lyn-trøya, er at han får spille midtspiss.

- Det er en posisjon jeg trives veldig godt i, og en plass hvor jeg kan spille, sier Løvvik.

Han er på leie i Lyn fram til 1. november, men åpner for å fortsette i klubben.

- Det er ikke jeg som bestemmer dette. Vil Grasshoppers ha meg tilbake, så er jeg nødt til å reise. Hvis de ikke vil ha meg, vil jeg gjerne fortsette å spille i Lyn-trøya, sier Løvvik.

Guatemalansk stjerne

Carlos Ruis (20) fra Guatemala har denne uka trent med Lyn. Han vil også bli med på treningene i neste uke.

- Det er en spiller som i utgangspunktet er vant til å spille tilbaketrukket spiss i et 3- 5- 2-system, sier Davidsen.

Er det aktuelt å gi ham kontrakt?

- Det sier seg selv at vi er interessert i ham når vi har hentet ham til Norge, sier Davidsen.

Carlos Ruis er den beste fotballspilleren i Guatemala i øyeblikket. Han har scoret i U21-landslagets to siste VM-kvalifiseringskamper mot USA og Bermuda.

- Jeg trives veldig godt i Norge så langt, men det er opp til styret i Lyn å avgjøre om jeg får kontrakt, sier Ruis til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media