Lyn, torden og 20 grader

Torsdag blir ukens varmeste og fuktigste dag her sør, mens fredagen tegner til å bli varm og fin langt nord.

BRAKER LØS: Ifølge meteorologen er det mye nedbør som skal passere Norge de neste dagene. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
BRAKER LØS: Ifølge meteorologen er det mye nedbør som skal passere Norge de neste dagene. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi har en såpass skiftende værtype akkurat nå at statsmeteorolog Terje Alsvik Walløe synes det er vanskelig å si noe om det kommende pinseværet, men de neste dagene gjelder både solbriller og paraply.

- Det er ikke noe avklart værsystem å snakke om, men vi kan snakke om værtendenser, sier Alsvik Walløe til NTB. Han understreker at været vil skifte fra dag til dag den kommende uken.

– Trøndelag slipper billig unna

Ifølge meteorologen er det mye nedbør som skal passere Norge de neste dagene, men at uken starter svært godt for trønderne.

- Mandag vil folk i Trøndelag oppleve stigende temperaturer på opp mot 20 grader, sier statsmeteorologen, som ser at det ligger an til mildt og fint vær også her sør.

Samtidig er det en del nedbør som skal passerer gjennom Sør-Norge natt til mandag, og tidlig mandag morgen.

- Trøndelag slipper billig unna dette regnet. Samtidig vil det bli lettere i Sør-Norge utover dagen når dette regnværet beveger seg nordover. Men det tar tid før det kommer oppover, så mandagen vil det kunne vanke både solglimt og høyere dagtemperaturer enkelte steder nordpå, slår Alsvik Walløe fast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer