Lyngdal-drapet: - Han har erkjent handlingen, men ikke tatt standpunkt til spørsmålet om straffskyld

Politiet jobber med å identfisere avdøde.

BESLAG: Politiet har tatt beslag i treningsjakke fra det lokale idretttslaget, Lyngdal IL.  Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
BESLAG: Politiet har tatt beslag i treningsjakke fra det lokale idretttslaget, Lyngdal IL.  Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LYNGDAL (Dagbladet): En mann er siktet for forsettlig drap etter at en mann ble funnet død i en bolig i Lyngdal sent søndag kveld. Når har siktede erkjent å være gjerningsmannen.

- Han har erkjent handlingen, men ikke tatt standpunkt til spørsmålet om straffskyld, sier politiadvokat Hellek Rue til Dagbladet. Dette bekrefter også mannens forsvarer Sveinung Søndervik Johnsen overfor Fædrelandsvennen. Det er gjennomført et avhør mandag ettermidag, og politiet fortsette med avhør av siktede tirsdag.

- Vi jobber fortsatt med å identifisere den avdøde og her får vi bistand av Politiets utlendingsenhet, sier Rue.

Det var klokka 23.39 søndag politiet fikk en melding om en skadd person i en bolig i Lyngdal. Politiet var på stedet cirka 20 minutter etter at de mottok meldinga. Da de kom fram til stedet, var vedkommende død. Politiet rykket ut bevæpnet, og Dagbladet kunne se dørvinduet var knust.

Beslag

Da Dagbladet var utafor huset mandag ettermiddag, holdt politiet fortsatt på med etterforskning inne i huset og det ble foretatt rundspørringer i nabolaget.

Politiet tok også beslag i en fotballoverdel fra det lokale idrettslaget og en skjorte som hang til tørk utafor huset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer