Lynsjemobb drepte bilpassasjer i Texas

Sjåføren kjørte på et barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet etterlyser vitner som kan hjelpe dem å sporte opp en sint lynsjemobb som i går tok livet av David Rivas Morales(40)i  en garasjskjeller i Texas.

Bilen som Morales satt på med hadde kjørt inn i en parkeringskjeller under et boligkompleks da den traff en 2 år gammel gutt, opplyser politiet til nyhetsbyrået AP.

Sjåføren gikk ut for å se hvordan det gikk med barnet, men ble angrepet av en gruppe menn. Da Morales gikk ut for å hjelpe ble han også angrepet og regelrett slått i hjel. Ifølge politiet ble det ikke brukt våpen. 

Den to år gammle gutten ble fraktet til sykehuset, men skadene han pådro seg var ikke livstruende.

Vitner politiet har snakket med forteller at 3 eller 4 menn angrep Morales og slo han i bakken. En annen mann skal ha gått ut av en annen bil og slått han igjen.

Offerets søster, Margaret Morales forteller at en ung gutt ringte på hos henne og fortalte at broren hennes lå på bakken utenfor.

Da hun gikk ut fant hun broren død på fortauet, hundre meter unna leiligheten der de begge bodde. Han var da kraftig forslått, blødde og hikstet blod.  Kort tid etter døde han.

- Jeg vil bare at de som gjorde dette skal bli arrestert. De må stå til rette for dette, sier en annen søster, Elizabeth Morales

SØRGER OVER BROREN:  Offerets søster Margaret Morales fant broren slått i hjel 100 meter fra døra si. Foto: AP Photo/Jack Plunkett
SØRGER OVER BROREN: Offerets søster Margaret Morales fant broren slått i hjel 100 meter fra døra si. Foto: AP Photo/Jack Plunkett Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer