M2M fant tonen

De er popstjerner og bestevenninner. Marion (16) og Marit (17) i M2M har hengt sammen som erteris i tolv år. Like lenge har de delt drømmen om å nå til topps som popstjerner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Felles jakt på det ekstreme

Marion Ravn (16) og Marit Larsen (17) i M2M møttes i sandkassa da de var fem og seks år gamle. Mellom bøtter og spann fant jentene bokstavelig talt tonen, og ikke lenge etter var lekene byttet ut med mikrofoner og felles drøm om å bli stjerner.

Må se andre

- Musikken er vår store interesse. Det er vanskelig å si om vi hadde vært så gode venner hvis ikke begge hadde likt å synge, men vi tror det, sier jentene.

De siste årene har jentene fra Lørenskog nærmest bodd oppå hverandre på hotellrom verden over. Arbeidsdagen starter grytidlig og slutter når folk flest ligger under dyna. Hardt kjør, men det er dette de har lyst til å gjøre. Marion og Marit mener de fint klarer å kombinere rollen som venninner og kolleger.

- Selvfølgelig blir vi leie av hverandre, men når vi er hjemme i Norge, prøver vi å treffe andre. Da går det som regel bra, sier Marion.

Etter å ha bodd sammen i flere år, kjenner Marion og Marit hverandre ut og inn. Selv om de av og til tar ferie i Norge, er det ingen tvil om at de ser hverandre mer enn bestevenninner flest.

Kan bli sur

Jentene mener de er hverandres støtte og inspirasjon.

- Marion er morsom å være sammen med. Hun er snill, talentfull og en veldig god venn. Det eneste jeg har å utsette på henne, er at hun blir fort sur når hun er sliten og trøtt, sier Marit.

- Det verste med Marit, er at hun av og til kan være for snill. Dessuten skriver hun perfekt engelsk, ler Marion.

FELLES POPSTJERNEDRØM: Marion Ravn (16) og Marit Larsen (17) i M2M lekte sammen i sandkassa som småjenter. Siden da har de delt drømmen om å nå til topps som popstjerner.