Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Må åpne 600 likposer på nytt

Ble sprøytet med antiseptisk væske som vasket bort alle data.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rettsmedisinerne i Sør-Thailand begynte i dag det vanskelige arbeidet med å åpne 600 likposer på nytt fordi identifiseringsopplysningene var borte.

Alle opplysninger var enten regnet bort eller forsvunnet fordi det var benyttet antiseptiske væsker. Den vanskelige jobben med å åpne likposene fant sted i tre templer i Phang Nga-provinsen, der 1.800 ofre etter flodbølgen 2. juledag har vært oppbevart.

Rettsmedisineren Pornthip Rojanasunan sa at identifiseringen av de thailandske ofrene var nesten avsluttet og eksperter fra 22 land var i full gang med de utenlandske ofrene. Alle de utenlandske omkomne har ligget i Ban Muang-tempelet.

- Vi står foran et alvorlig problem etter at den antiseptiske væsken vi har sprøytet over likposene nå har oppløst og fjernet alle data som var notert på merkelapper, sier den thailandske rettsmedisineren.

(NTB-AFP)

<B>TUNG JOBB: </B> 600 slike likposer må åpnes opp, etter at dataene som var notert på dem har regnet bort eller blitt vasket bort med antiseptiske væsker.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media