Må avlyse fyrverkeri i Trondheim på grunn av den sterke vinden

Barnefyrverkeriet klokka 19 er avlyst. Også fyrverkeriet ved midnatt kan bli stoppet.

SPEKTAKULÆRT FYRVERKERI:  Trondheim kommune har felles fyrverkeri som skytes opp fra Kristiansten Festning. I år blir fyrverkeriet klokka 19 avlyst på grunn av sterk vind. Arkivfoto: Ove Bergersen / NN / Samfoto
SPEKTAKULÆRT FYRVERKERI: Trondheim kommune har felles fyrverkeri som skytes opp fra Kristiansten Festning. I år blir fyrverkeriet klokka 19 avlyst på grunn av sterk vind. Arkivfoto: Ove Bergersen / NN / Samfoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Trondheim kommune melder nå at vardetenninga klokka 18.30 og barnefyrverkeriet fra Kristiansten festning klokka 19 er avlyst.

På grunn av sterk vind må politiet, brannvesenet og Trondheim kommune nå vurdere om alt fyrverkeri i Trondheim skal avlyses i kveld.

- Sikkerheten for mennesker, hus og verdier går foran alt, sier pyroteknisk ansvarlig Merete Mauland i Trondheim bydrift til Adresseavisen. - Ny vurdering Skuelystne fra hele Trondheim og omegn samler seg på nyttårsaften for å se det storslagne fyrverkeriet fra «festningen», som skytes opp over Nidelva og Nidarosdomen.

Trondheim har forbudt oppskyting av raketter i sentrum og har heller en felles kommunal fyrverkerifest. - Det vil bli tatt en ny vurdering om festfyrverkeriet klokka 24.00 litt seinere i kveld. Vi vil gå ut med informasjon så snart en avgjørelse er tatt, skriver Trondheim kommune på sine Facebook-sider.

Men utenfor forbudssonen i sentrum, kan folk fortsatt skyte opp fyrverkeri fra klokka 18 i kveld til klokka to på natta. Utenfor forbudssonen i Trondheim kommune er det tillatt å bruke fyrverkeri fra kl. 18:00 nyttårsaften til kl. 02:00 nyttårsdagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer