- Må drikke mye øl for å holde ut en konsert med henne!

Det gikk ikke så bra da Jessica Simpson skiftet sjanger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det gikk ikke så bra da den amerikanske artisten Jessica Simpson skiftet sjanger fra pop til country.

Fansen som hadde kommet for å se henne på The Country Thunder Festival i Randall i Wisconsin i helgen, vendte tommelen ned og buet på henne.

Ifølge lokalavisa Kenosha News forsøkte Jessica å roe det hele ned og sa til publikum:

- Jeg vet ikke hvilken oppfatning dere har av Jessica Simpson eller hvilke tabloidaviser dere kjøper, men jeg vil at dere skal vite at jeg bare er ei jente fra Texas. Jeg er akkurat som dere. Jeg gjør det jeg elsker og jeg har følge med en gutt.

Dessverre ble det for svakt for dem som satte spørsmålstegn ved kvaliteten og evnen hennes til å synge country.

- Hun passer bare ikke inn i countrysjangeren, og jeg må drikke mye øl for å klare og holde ut en konsert med henne, sa en festivalgjenger etter opptredenen.

Jessica Simpson har tidligere gjort seg gjeldende innen countrymusikken med den første singlen fra sitt kommende album. «Come On Over» ble utgitt 27. mai, mens albumet «Do You Know» etter planen lanseres 9. september.

(©NTB)

- Må drikke mye øl for å holde ut en konsert med henne!
MØTT MED BUING: Jessica Simpson opptreden på Country Thunder i Randall, lørdag ble ikke så godt mottatt. Foto: Sean Krajacic, AP/SCANPIX
MØTT MED BUING: Jessica Simpson opptreden på Country Thunder i Randall, lørdag ble ikke så godt mottatt. Foto: Sean Krajacic, AP/SCANPIX Vis mer