Millehaugen-rømningen

- Må endre på utseendet

Krevende for Stig Millehaugen å være på flukt, sier tidligere politispaner.

PÅ OSLO S: Det siste kjente bildet av Stig Millehaugen, tatt av et overvåkingskamera på Oslo S i 14-tida onsdag. Foto: Politiet/NTB
PÅ OSLO S: Det siste kjente bildet av Stig Millehaugen, tatt av et overvåkingskamera på Oslo S i 14-tida onsdag. Foto: Politiet/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tross iherdig politijakt i inn- og utland er dobbeltdrapsdømte Stig Millehaugen (53) fremdeles ikke funnet, etter å ha rømt fra permisjon onsdag. Aksjoner mot en rekke adresser, en pågripelse og omfattende etterlysning har så langt ikke gitt resultat.

Var på Oslo S

- Vi holder alle muligheter åpne, og kan ikke utelukke noe, svarer Trude Maren Buanes, politiadvokat i Oslo politidistrikt, på spørsmål om de tror det er mest sannsynlig at 53-åringen befinner seg i Norge eller utlandet.

Siste dokumenterte observasjon av Millehaugen, som sonet i Trondheim fengsel, er et overvåkingsbilde fra Oslo S tatt i 14-tida onsdag. Da hadde han tatt flyet fra Værnes, etter alt å dømme med hjelp til å kjøpe billett, og tatt toget til Oslo sentrum.

Siden har 53-åringen, som er dømt til 21 års forvaring, vært som sunket i jorda.

Digitale spor

Johnny Brenna, forfatter og spesialkonsulent, og tidligere politispaner, sier det er krevende for Millehaugen å være på rømmen over lengre tid. Særlig med tanke på at verden utenfor murene er ganske annerledes i dag enn i 2000, da han rømte og var borte i åtte måneder.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer