Må få en sønn for å redde arv?

Prinsesse Caroline av Monaco er gravid for femte gang. Ryktene forteller at hun og ektemannen, prinsen av Hannover, Ernst August, trenger en sønn for å kunne beholde hans enorme familieformue.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hjemme i Monaco kjemper toppkvalifiserte kirurger for å holde liv i Carolines far, fyrst Rainier (76). Lilleputtstatens innbyggere blir mer og mer urolige. Denne uka gikk det hardnakkede rykter om at fyrsten var død. Samtidig gleder man seg over Carolines nye graviditet.

Natt til lørdag ble fyrst Rainier operert for luft i lungesekken, pneumotoraks. Det ble satt to dren i brystkassa for å lede bort lufta. Ifølge kirurgene gikk operasjonen bra.

50 år

Fyrst Rainier III har regjert i Monaco i 50 år. Ved hans død skal kronprins Albert ta over. Kronprinsen er ikke gift og uten barn, men hans to søstre Caroline og Stéphanie har sju barn til sammen. Og Caroline venter nå sitt femte.

På pressebilder som nå går over hele verden, holder den monegaskiske prinsessen seg stolt på en åpenbart voksende mage - under en skiferie i Østerrike.

Men sigaretten i munnen har hun ikke tatt ut. Caroline nedkom for få måneder siden med datteren Alexandra.

Pådriver

Hennes ektefelle - den tyske voldsmannen og prinsen av Hannover, Ernst August - skal være pådriver i et desperat forsøk på å få en sønn. Hvis dette ikke skjer, vil tyske arvelover tvinge ham til å overlate den store familieformuen til sine to sønner fra det første ekteskapet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer