Må få en sønn for å redde arv?

Prinsesse Caroline av Monaco er gravid for femte gang. Ryktene forteller at hun og ektemannen, prinsen av Hannover, Ernst August, trenger en sønn for å kunne beholde hans enorme familieformue.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hjemme i Monaco kjemper toppkvalifiserte kirurger for å holde liv i Carolines far, fyrst Rainier (76). Lilleputtstatens innbyggere blir mer og mer urolige. Denne uka gikk det hardnakkede rykter om at fyrsten var død. Samtidig gleder man seg over Carolines nye graviditet.

Natt til lørdag ble fyrst Rainier operert for luft i lungesekken, pneumotoraks. Det ble satt to dren i brystkassa for å lede bort lufta. Ifølge kirurgene gikk operasjonen bra.

50 år

Fyrst Rainier III har regjert i Monaco i 50 år. Ved hans død skal kronprins Albert ta over. Kronprinsen er ikke gift og uten barn, men hans to søstre Caroline og Stéphanie har sju barn til sammen. Og Caroline venter nå sitt femte.

På pressebilder som nå går over hele verden, holder den monegaskiske prinsessen seg stolt på en åpenbart voksende mage - under en skiferie i Østerrike.

Men sigaretten i munnen har hun ikke tatt ut. Caroline nedkom for få måneder siden med datteren Alexandra.

Pådriver

Hennes ektefelle - den tyske voldsmannen og prinsen av Hannover, Ernst August - skal være pådriver i et desperat forsøk på å få en sønn. Hvis dette ikke skjer, vil tyske arvelover tvinge ham til å overlate den store familieformuen til sine to sønner fra det første ekteskapet.

Ernst August er for tida under politietterforskning i Tyskland. Rett etter nyttår banket han en tysk nattklubbeier helseløs under et ferieopphold i Kenya.

To uker seinere slo bølleprinsen til på nytt og skaffet seg enda en sak på halsen, da han tok i bruk lite diplomatiske vendinger under et raserianfall overfor en tysk politimann som stoppet ham under en fartskontroll.

VENTER BARN IGJEN: Prinsesse Caroline og ektemannen Ernst August gleder seg til å bli foreldre.