Må feire jul i fengsel

Den ene siktede i Finance Credit-saken, Trond G. Kristoffersen, ville feire jul hjemme. I dag fikk han forlenget varetektsfengslingen med tre uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo Tingrett besluttet i dag at det ikke var et uforholdsmessig inngrep å fortsatt varetektsfengsle Trond G. Kristoffersen i jula. Selv ville han hjemm til kona og barna på Snarøya utenfor Oslo. Den andre siktede i saken, Torgeir Stensrud, hadde allerede godtatt forlenget varetekt.

Retten mener at saken mot de to tidligere Finance Credit-toppene er så alvorlig at det kan være fare for bevisforspillelse, og forlenget Kristoffersens fengsling med tre nye uker.

«Av hensyn til etterforskningen er det fortsatt stor betydning at siktede ikke får anledning til å kommunisere med andre involverte. På grunn av bevisforspillelsesfaren tar retten derfor også begjæringen om brev- og besøkskontroll til flge for inntil tre uker», skriver retten i domspremissene.

JUL IFEnGSEL: De to siktede Finance Credit-toppene, Torgeir Stensrud og Trond Gunnar Kristoffersen, ble i dag varetektsfengslet i tre nye uker med brev og besøkskontroll.